Øjet er blot en indgang til en større verden

Carsten Valentin er en dansk maler, illustrator, musiker & producer, født på Fyn, Danmark i 1969. Carsten Valentin startede duoen Superjeg sammen med Peter Sommer og har senere udgivet albums i eget navn og for andre kunstnere som producer. Udover musik, har Carsten i de seneste 30 år sideløbende arbejdet som kunstner og bogillustrator.

Udstilling

Uudgrundelige øjne

#10

Carsten Valentin har formået at kombinere forskellige maleteknikker til at skabe et sammenhængende og fængslende kunstværk. De forskellige teknikker arbejder sammen for at skabe en levende og dynamisk helhed, der fanger beskuerens opmærksomhed og inviterer til en nærmere undersøgelse af detaljerne i værket.

_10-gigapixel-art-scale-0_50x

#17

Carsten Valentin formår at kombinere det abstrakte med det figurative på en unik og dragende måde. Hans maleri fanger betragterens opmærksomhed og inviterer til en rejse ind i en fantasifuld verden, hvor figurer og ansigter kommer til live fra det kaotiske lærred. Maleteknikken, Carsten Valentin anvender, tilføjer en vibrerende energi til værket og fanger øjet med en intens tilstedeværelse.

_17-gigapixel-art-scale-0_50x

#12

Carsten Valentin anvender akrylmaling, tusch, kuglepen og blyant til at skabe finere detaljer og strukturer i værket. Tegneredskaberne er brugt til at fremhæve bestemte træk ved figurerne og ansigterne i maleriet og skabe en mere nuanceret oplevelse for betragteren.

_12-gigapixel-art-scale-0_50x

#26

Dette værk er et godt eksempel på Carsten Valentins foretrukne arbejdsmetoder, hvor detaljer males frem i det, der starter som en kaotisk sammenblanding af farvestrukturer. For Carsten Valentin har det nærmest en terapeutisk effekt, at fremelske de mange sjove figurer, han finder i kaoset og fantasere om en handling, der binder værket sammen og giver det en helhed.

cv26

#39

Carsten Valentins intention med dette værk, er at skabe en følelse af dybde og kompleksitet. Der anvendes en række teknikker for at skabe den kompleksitet i maleriet, der kendetegner han meget unikke stil. Farverne er lagt lag på lag for at skabe dybde og tekstur i maleriet. Værket viser hans dygtighed og evne til at blande forskellige teknikker og materialer for at skabe et kunstværk, der både er alsidigt og raffineret.

_39-gigapixel-art-scale-0_50x

Auktion

#17
Auktionen slutter:
#17
Auktionen slutter:
#10
Auktionen slutter:
#10
Auktionen slutter:
#26 - Framed matte paper poster
Auktionen slutter:
# 12 - White glossy mug
Auktionen slutter:
#17 - Framed matte paper poster
Auktionen slutter:
#39 - Poster
Auktionen slutter:
#10 - Framed poster
Auktionen slutter:
#39 - Framed poster
Auktionen slutter:

WebShop

Køb et værk af Carsten Valentin

Printet som kunsttryk i galleri kvalitet. Vi printer med 12-farvet pigmentblæk på fine art papir og canvas af bedste kvalitet. Du kan vælge mellem plakater og canvas – med og uden ramme

Om Carsten Valentin
Carsten Valentins udtryk er umiddelbart og naivt, og altid med øjne der med et uudgrundeligt udtryk stirrer tilbage på beskureren, som drages ind i værket af den stirrende tiltrækningskraft. Malerierne er alle uden titler da Carsten Valentin ikke ønsker at pejle betragteren i en bestemt retning, men ønsker at man selv skaber sin egen historie og relation til værkerne. Værkerne trækker tråde tilbage til CoBrA
Udstillinger