Direkte kanaliserede impulser

Gennem hele min barndom og teenageår har jeg altid været fascineret af magien ved tegning, malerier, tegneserier og musik, og jeg opdagede hurtigt, at det at være kreativ var min passion.

Jeg hedder Kern E og er en prisvindende, abstrakt kunstmaler med base i Roskilde.  Jeg forsøger i mine malerier at fange de tanker og følelser som vi almindelige og ualmindelige mennesker har inden i os. I sidste ende gælder det kun om at lave ting vi synes om og tænke og føle og snakke om det, der gør os godt.

Udstilling

Carpe Diem

The Sound of Emptiness

Inspirationen slog ned som et lyn. Tomhedens larmende stilhed, hvis internettet dør ud, når vi ikke er online mere, hvem er vi så? Hvad er vi så? Hvilken profil er vi? Vi er uden titler. Vi er blot væsner, der forsøger at leve som digitale fostre i en mere og mere digital verden. Som en kommentar til kampen mellem den digitale og den analoge verden, er “No title” mit bidrag, mine tanker om fremtiden.

IMG_20230415_151415~2

Finding hope

I den konstante søgen efter det udefinerbare, som ikke har manifesteret sig endnu, kan man finde håbet og troen på, at det nok skal lykkes i det øjeblik, man skimter lyset for enden af tunnelen. “Finding Hope” illustrerer netop den søgen på det man mangler i livet….. kærlighed, samhørighed, venskab og tryghed.  

IMG_20190313_183026

The Innocent universe

En rejse ind i den frie tanke, de frie følelser, barnets uskyldige univers. Et åbent sind, der  overvinder frygten for det ukendte og for det kendte….Rummet mellem energierne og de heftige strøg i maleriet, tillader tankerne frit spil og fantasien for nye muligheder.

IMG_20230414_154831~2

Art of seduction

Forførelsens kunst ligger i det underspillede moment i billedet. To energier smelter sammen i et uendeligt sekund. Tid og sted ophører med at eksistere. Og alligevel i tiltrækningens bevægelse frastøder de hinanden… som to magneter, der skiftevis ændrer polerne. 

Art of seduction artwork

Moments of life part 2

Afspejling af livets krumspring, snørklede og snoede vej og interaktion/reaktion mellem de varme, intense, hungrende og kolde, beregnende, desillusionerede stunder. De intense farver og vilde bevægelser tillægger blot denne oplevelse at være i live, mærke glæden og sorgen i al deres skønhed.

IMG_20230414_153438~2

Auktion

Art Of Seduction - Glaspladetryk
Auktionen slutter:
The Sound Of Emptiness - glaspladetryk
Auktionen slutter:
Finding Hope - glaspladetryk
Auktionen slutter:

WebShop

Køb et værk af Kern E.

Printet som kunsttryk i galleri kvalitet. Vi printer med 12-farvet pigmentblæk på fine art papir og canvas af bedste kvalitet. Du kan vælge mellem plakater og canvas – med og uden ramme

Om Kern E.
I 2018 befandt Kern E sig midt i en “livsændrende begivenhed” med en dyb følt trang til at udtrykke sine følelser. Kreativiteten fik ham til at bruge lærredet og hans kunstneriske udtryk blevforvandlet fra tegneseriestriber til farveeksplosioner, der bedst klassificeres som abstrakt ekspressionisme. Hans inspiration er min daglige observation af menneskelig kontakt, tanker, lykke, tristhed… fanget i øjeblikket. Med andre ord…… Kern E. kunstværker er øjebliksbilleder af stemninger, impulsivt kanaliseret direkte og ufiltreret ind på lærredet. Han stoler på sin intuition, når han beslutter sig for, at et maleri er færdigt, og derfor matcher slutproduktet sjældent afsættet.
Udstillinger