Fucking crazy times

Klaus Handsome er en dansk maler, digter & musiker, født i Jylland/Danmark i 1967. Klaus Handsome bringer et legende og musikalsk præg på lærredet og tænder en følelsesmæssig forbindelse med beskueren. Værkernes udtryk kan sammenlignes med den danske keramiker og maler Bjørn Wiinblad på grund af Klaus's ligefremme og naive tilgang til historie og motiv.

Udstilling

Song titles 2

House of the Rising Sun

The Animals´ version af “The House of the Rising Sun” blev et verdenshit før Handsome var født. Men sangen har været inspiration for generationer. Den næsten naive melodilinje blev den ultimative sang for hver en teenagedreng med en guitar og der blev skrålet med på den lette men storladne tekst.  “..And God I know, I’m One” er så enkelt men alligevel så meningsfuldt for mange og hele mysteriet om hvad det nu var for et hus er blevet diskuteret livligt.

Handsomes billeder har også det naive udtryk, men står alligevel så tydeligt og meningsfyldt med de klare farver han bruger. Dette værk er Handsomes møde med sangen som både kunstner og musiker. Det naive i maleriet møder det naive i sangen og huset i solopgangen er lige her.  

house-of-the-rising-sun-www

Bring on the Lucie

Klaus har valgt denne sang som akkompagnement til et af hans værker, på grund af hans stor kærlighed til John Lennons musik. “Bring on the Lucie (Freda People)” anses som John Lennons sidste protest sang og udgivet er på albummet “Mind Games” fra 1973.

I denne energiske spoken word-introduktion, “All right boys, this is it, over the hill!” står  “Lucie” som en rebelsk og stærk sang akkompagneret af den ekstraordinære jamrende guitar-lignende lyd. Handsomes billedsprog møder her protestsangen “Bring on the Lucie” i et klart skarpt udtryk der ikke vakler i sin tro.

Freda-a1_resize.jpg

Din Idiot

“Så kom der en pige, så kom der en sporvogn, eller var det den anden vej rundt?”

Sangen Din Idiot er skrevet af Klaus Handsomes barndomsven Peter Sommer. Peter viser på dette værk en helt ny side af sig selv, hvor en direkte inspiration til den franske chanson tradition, tydeligt kan høres.

Klaus har altid godt kunne lide sange med danske tekster, hvilket går helt tilbage til da han som ganske ung lyttede flittigt til Steppeulvene og Kim Larsen. Så en sang af Peter Sommer var oplagt valg da en sang skulle til denne udstilling.

Din-idiot-topaz-www

Waiting for the miracle

Da Klaus i 2008 mødte hans store idol Mr. Leonard Cohen var det en drøm, der gik i opfyldelse. Cohens musik har været genstand for inspiration gennem hele Klaus’s kunstneriske virke. På Waiting for the Miracle kan man høre mesteren messe og fortælle som kun han kan.

Waiting-for-the-miracle-www

Colours

Colours er en af de første sange Klaus lærte at synge og spille på guitar og som har været på repertoiret under hans koncerter på gader og stræder i Europa. Sangen har en drømmende og romantisk approach til livet i dets skønhed, og derfor er Donovans tekst udvalgt til dette formål af Handsome.

Colours-www

Auktion

Din Idiot - Framed canvas
Auktionen slutter:
Bring On The Lucie - Glaspladetryk
Auktionen slutter:
Waiting For The Miracle - Glaspladetryk
Auktionen slutter:
House Of The Rising Sun - Glaspladetryk
Auktionen slutter:

Quiz

Deltag i den månedlige konkurrence om en T-shirt

Konkurrence

Deltag i vores konkurrence hvor vi hver måned udtrækker en vinder til en person der kan svare rigtigt på et spørgsmål.

Klaus Handsomes malestil minder om af disse malere:

WebShop

Køb et værk af Klaus Handsome

Printet som kunsttryk i galleri kvalitet. Vi printer med 12-farvet pigmentblæk på fine art papir og canvas af bedste kvalitet. Du kan vælge mellem plakater og canvas – med og uden ramme

Om Klaus Handsome
Klaus Handsome er en dansk maler, digter & musiker, født i Jylland/Danmark i 1967. Handsomes kunst har et legende og musikalsk udtryk, ligesom 1950’ernes COBRA-bevægelse, men hans malerier sammenlignes dog ofte med den danske keramik og maler ‘Bjørn Wiinblad’ (1918-2006) på grund af hans ligefremme og naive tilgang til historie og motiv, og også ‘Pablo Picasso’ på grund af den løbske, de samme historier og karakterer tager, hvilket fører iagttageren ind i et ‘subtilt område af kubismen’.
Udstillinger