Udstilling

Udstilling

Carpe Diem

Carpe Diem har været mit ordsprog lige siden jeg i 2018 besluttede at forfølge drømmen om at udtrykke mig ud iden abstrakte kunst.

At gribe dagen som den er, at leve i nuet og ikke foregribe situationer førend du står ansigt til ansigt med dem, har givet mig en større verden og et dybde jeg ikke troede eksisterede. 

Kunstner

Kern E

Gennem hele min barndom og teenageår har jeg altid været fascineret af magien ved tegning, malerier, tegneserier og musik, og jeg opdagede hurtigt, at det at være kreativ var min passion.

Jeg hedder Kern E og er en prisvindende, abstrakt kunstmaler med base i Roskilde.  Jeg forsøger i mine malerier at fange de tanker og følelser som vi almindelige og ualmindelige mennesker har inden i os. I sidste ende gælder det kun om at lave ting vi synes om og tænke og føle og snakke om det, der gør os godt.

The Sound of Emptiness

Inspirationen slog ned som et lyn. Tomhedens larmende stilhed, hvis internettet dør ud, når vi ikke er online mere, hvem er vi så? Hvad er vi så? Hvilken profil er vi? Vi er uden titler. Vi er blot væsner, der forsøger at leve som digitale fostre i en mere og mere digital verden. Som en kommentar til kampen mellem den digitale og den analoge verden, er “No title” mit bidrag, mine tanker om fremtiden.

IMG_20230415_151415~2

Finding hope

I den konstante søgen efter det udefinerbare, som ikke har manifesteret sig endnu, kan man finde håbet og troen på, at det nok skal lykkes i det øjeblik, man skimter lyset for enden af tunnelen. “Finding Hope” illustrerer netop den søgen på det man mangler i livet….. kærlighed, samhørighed, venskab og tryghed.  

IMG_20190313_183026

The Innocent universe

En rejse ind i den frie tanke, de frie følelser, barnets uskyldige univers. Et åbent sind, der  overvinder frygten for det ukendte og for det kendte….Rummet mellem energierne og de heftige strøg i maleriet, tillader tankerne frit spil og fantasien for nye muligheder.

IMG_20230414_154831~2

Art of seduction

Forførelsens kunst ligger i det underspillede moment i billedet. To energier smelter sammen i et uendeligt sekund. Tid og sted ophører med at eksistere. Og alligevel i tiltrækningens bevægelse frastøder de hinanden… som to magneter, der skiftevis ændrer polerne. 

Art of seduction artwork

Moments of life part 2

Afspejling af livets krumspring, snørklede og snoede vej og interaktion/reaktion mellem de varme, intense, hungrende og kolde, beregnende, desillusionerede stunder. De intense farver og vilde bevægelser tillægger blot denne oplevelse at være i live, mærke glæden og sorgen i al deres skønhed.

IMG_20230414_153438~2

Andre udstillinger

Song Titles 1
Kunstner: John Normand
Song titles 2
Kunstner: Klaus Handsome
The Dancers
Kunstner: Peter Mølsted
The Power of Imagination
Kunstner: John Normand
Uudgrundelige øjne
Kunstner: Carsten Valentin
Walk the line
Kunstner: Dr. Ø