Udstilling

Udstilling

The Dancers

På min online udstilling på Galleri Toft viser jeg min nyeste værker – en fortælling om lives dejligste sider udtrykt igennem intensive sensuelle billeder med inspiration i musik og dans. Billederne er en hyldest til livet med sine lette dansende figurer og pulserende farver som med vildskab og skønhed skal skabe en smittende lyst til livet

Kunstner

Peter Mølsted

"Mine billeder er inspireret af dans og musik, og udtrykker menneskelige følelser, energi og intensitet, billederne er skabt for at bringe smittende livsglæde, tænksomhed og styrke til beskuerne. Billederne skal give beskueren et kærligt spark i røven til at fokusere på de smukke, frække og bløde sider af at leve sammen med andre mennesker"

Peter Mølsted

Here we go

Værket er en abstrakt komposition i blå og grønne nuancer på hvid baggrund. En sprudlende dans som udtrykker varm livsglæde og energi gennem en intens dans – det kan være en kærlighedshistorie eller blot livsglæde. De nærmest kalligrafiske penselstrøg der flyder gennem værket og skaber en følelse af bevægelse og energi som giver maleriet en følelse af spontanitet og frihed.

Feeling-the-sun-by-the-sea-art-www

Feeling the sun by the sea

Lyrisk abstrakt komposition af dansende figurer i blå, grønne, sorte, gule nuancer på hvid baggrund. Billedet udtrykker følelsen af den varme vind, duften og lyden af havet i sommersolen med dansende figurer- måske et forelsket par, som smuk, dynamisk og dramatisk danser på stranden.

Feeling the sun by the sea-art-scale-0_80x-gigapixel

Bluebird

Abstrakt komposition af blå, grønne, sorte og gule nuancer, et tæt lidt mystik varmt billede, en fantasi over en blå fugl eller en kvinde i bluesdans med sin egen dragende atmosfære.

Bluebird-www

Bright side of life

Abstrakt komposition med dansende bevægelser i blå og gule penselstrøg over bladsølv og rød baggrund – et sprælsk billede som med varme farver udtrykker en fandenivoldsk energi – en glad rytmisk dans som en hyldest til de sjove, frække, glade sider af livet.

Biright-side-of-life-www

Passionate dance

Stort maleri, vild abstrakt komposition af dansende figurer i blå, grønne, sorte, gule nuancer på hvid baggrund. En passioneret, sensuel forførende dans som med sin vildskab og intensitet drager beskueren – en inspiration til at elske hinanden og livet på fuld skrue.

Passionate-dance-www

Andre udstillinger

Song Titles 1
Kunstner: John Normand
Song titles 2
Kunstner: Klaus Handsome
The Power of Imagination
Kunstner: John Normand
Uudgrundelige øjne
Kunstner: Carsten Valentin
Walk the line
Kunstner: Dr. Ø