Vilkår og betingelser

Pris, bestilling og betaling

Alle varer er inklusiv 25 % moms. Moms fremgår særskilt af din faktura.

Med mindre andet er angivet, tillægges dine varer fragtomkostninger, når du går til “kassen”.

Ønsker du at betale med kreditkort, lægges der et kortgebyr oveni. Kortgebyrets størrelse er afhængigt af det betalingskort, du vælger at anvende.

Når du bestiller en vare, sender vi en ordrebekræftelse til dig via e-mail. Pengene bliver trukket på dit betalingskort, så snart varerne er bestilt, da produktion kan starte, så snart ordren modtages.

Levering

Levering og leveringstid

Vi bestræber os på at behandle ordrer så hurtigt som muligt. Dine varer sendes normalt indenfor 2-5 hverdage efter ordren er modtaget. Varen sendes fra udlandet og fragttiden er 4 – 8 dage. 

Afhængigt af hvilken varer du køber sendes de fra hhv. Letland, Litauen eller Spanien.  Uanset afsendningsland skal du regne med at modtage dine varer 10 – 14 dage efter købsdato.

Afhentning af ordre

Ved bestillingen vil du modtage en track and trace kvittering så du kan løbende kan holde dig opdateret om status på fragten af dine varer

Hvis du ikke afhenter din pakke, inden fragtfirmaets henlæggelsesfrist udløber, returneres den til Galleri Toft printpartner. Vi fremsender gerne din pakke til dig på ny, mod betaling af varens forsendelsesomkostninger på ny.

Hvornår får jeg min ordre – i en krisetid ?

Vores leveringstid for alle produkter kan være længere end normalt og kan fortsætte med at stige, indtil tingene vender tilbage til det normale. Vi ser forsinkelser i vores forsyningskæde, herunder distributører og fragtfirmaer, da hele industrien kæmper med udfordringer.

Hvor afsendes min ordre fra?
Vores varer sendes fra Europa.

Hvilken lande kan varer sendes til
Vi sender til hele EU

Vil jeg blive opkrævet told for min ordre?
Nej – hvis dette skulle ske skal du kontakte [email protected]

Min ordre skulle være her nu, men jeg har den stadig ikke. Hvad skal jeg gøre?
Inden du kontakter os, bedes du hjælpe os ved at gøre følgende:

  • Tjek din forsendelses bekræftelses e-mail for eventuelle fejl i leveringsadressen. Hvis du fandt en fejl i din leveringsadresse, kan vi sende dig en erstatningsordre, men forsendelse sker for din egen regning.
  • Kig forbi dine naboer, hvis kureren forlod pakken med dem.

Hvis leveringsadressen var korrekt, og pakken ikke blev efterladt på posthuset eller hos din nabo, så kontakt os på [email protected] med dit ordrenummer.
Så hjælper vi med at udrede sagen.


Ordrer

Hvordan bliver dine produkter lavet?
Vi arbejder med en print-on-demand leverandør, der også står for afsendelsen af dine varer til dig. De har lokationer over hele verden, så afhængigt af hvor du er, bliver dine ordrer printet og afsendt fra den facilitet, der kan gøre det mest effektivt.

Hvordan sporer jeg min ordre?
Du modtager et sporingslink via e-mail, når din ordre afsendes. Hvis du har spørgsmål om din sporing eller forsendelse, kan du kontakte os på [email protected]

Jeg modtog et forkert/beskadiget produkt, hvad skal jeg gøre?
Vi beklager meget, hvis det produkt, du har bestilt, ankommer beskadiget. For at hjælpe os med at løse dette for dig hurtigt, bedes du sende os en e-mail på [email protected] inden for en uges tid med billeder af det beskadigede produkt, dit ordrenummer og alle andre detaljer, du måtte have om din ordre. Vi vender tilbage til dig med en løsning hurtigst muligt.

Returnering

Hvad er vores returpolitik?
Varer købt på galleritoft.dk er omfattet af 15 dages fuld returret.

Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordre/faktura nr.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem GLS kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.

Returvarer sende til:

Galleri Toft
Baldersgade 69 2. th
2200 Kbh. N

Hvornår kan du få refusion?
Refusion tilbydes kun til kunder, der modtager de forkerte varer eller beskadigede varer. Hvis noget af dette gælder, bedes du kontakte os på [email protected] med billeder af forkerte/beskadigede varer, så ordner vi det for dig.

Kan jeg bytte en vare til en anden størrelse/farve?
På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke ombytning . Hvis du er i tvivl om, hvilken tøjstørrelse der passer dig, så tjek vores størrelsesskema – vi har en for hver vare, der er anført i produktbeskrivelsen.

Selvom det er sjældent, er det muligt, at en vare, du har bestilt, er printet på et forkert fabrikat/mærke. Hvis det er tilfældet, bedes du give os besked på [email protected] inden 7 dage efter modtagelse af din ordre. Inkluder dit ordrenummer og billeder af den forkert mærkede vare, og vi sender dig en ny eller udsteder en refusion.

Reklamation

Galleri Toft tilbyder en 24 måneders reklamationsret. Det gælder dog ikke for skader eller mangler, du selv er skyld i. Det gælder dog for: Fejl, som viser sig inden rimelig tid efter købet, men som køber ikke har forårsaget.

Hvis du ønsker at gøre brug af reklamationsretten skal gøre som beskrevet i forrige afsnit. 

Sikker betaling

Betaling
Hos Galleri Toft er der mulighed for at betale med Dankort, VISA, Mastercard, Mastercard Debit. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der betales ikke gebyr ved betaling på Galleri Toft

Sikkerhed
Alle betalinger bliver professionelt håndteret af PBS, hvilket betyder at alle kort og konto informationer er sikret. Vi bruger Quickpay som leverandør af betalingsplatform.

Ansvar
Galleri Toft er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.