Hvad er Print on Demand ?

Print on Demand er en måde at få printet det produkt, man ønsker at sælge, i det øjeblik det bestilles af en kunde. Det er også kendt som “Just-In-Time”-print, fordi der kun printes det, der er nødvendigt, på det tidspunkt, hvor det er købt og betalt. På den måde undgås et varelager. 

F.eks hvis det er en sort t-shirt med korte ærmer i str. L med et print på, som en kunde ønsker at købe, bliver motivet først printet på t-shirten, når kunden har bestilt og betalt for den. Derved skal man ikke ligge inde med et stort varelager med t-shirts i forskellige størrelser, modeller og farver med det særlige print på, som man måske ikke kan få solgt.

Mulighederne er uendelige. Hvilken musiker, billedkunstner, e-sportsforening, idrætsklub eller træningscenter vil ikke gerne have en t-shirt eller kop med deres logo, brand, navn eller værk på?

Print on Demand som band eller musikere

Musikere og bands kan skabe og sælge deres helt eget merchandise online, og fans kan bestille lige den størrelse farve og format som passer dem. Dette inkluderer cd’er, plader, plakater, t-shirts eller hvad nu musikerne ønsker at få deres brand printet på. Med Print on Demand kan musikere og bands lave deres egen tilpasning og personalisering.

Med Print on Demand som musiker, har du 

  • mulighed for brande din musik med lækkert merchandise der lige passer til dit bands stil

  • mulighed for at vælge lige de print produkter du ønsker at brande dit musik med

  • intet behov for inventar eller lagerplads

 Print on Demand som billedkunstner

Med Print on Demand som billedkunstner har du mulighed for at sælge reproducerede værker til en rimelig pris, hvor flere købere kan være med. Som kunstner kan du sælge og brande sig selv med nogle flotte printløsninger, fx på lærred, som passepartout, kant, med eller uden ramme, i lige en størrelse, der passer kunden eller endda som flotte t-shirts eller kopper. 

Med Print on Demand som billedkunstner har du 

  • mulighed for, at et produkt kan skabes og sælges, skaleres og tilpasses efter behov

  • hjælp med markedsføring og promovering

  • bevaret alle rettigheder til dit arbejde

Print on Demand som sportsklub, fitnesscenter eller forening

Print on demand giver sportsklubber, fitnesscentre eller foreninger mulighed for at sælge deres brand og med klub eller sponsorers logo på flotte t-shirts, krus, bannere, tørklæder, plakater og meget mere. Printet kan individualiseres og tilpasses til den begivenhed der er i fokus. 

Med Print on Demand som sportsklub eller forening har du 

  • mulighed for at sælge produkterne til den begivenhed, der er i fokus uden at have nogen forudgående omkostninger

  • intet behov for lagerplads til forskellige farver og størrelser på fx t-shirts

  • tjene til foreningen eller klubben på en bæredygtig måde uden spild af varer.