Udstilling

CV
Carsten Valentin
,

Carsten Valentin er en dansk maler, illustrator, musiker & producer, født på Fyn, Danmark i 1969. Carsten Valentin startede duoen Superjeg sammen med Peter Sommer og har senere udgivet albums i eget navn og for andre kunstnere som producer. Udover musik, har Carsten i de seneste 30 år sideløbende arbejdet som kunstner og bogillustrator.

,
Uudgrundelige øjne
Skaermbillede-2022-12-09-kl.-00.49.23.jpg
Klaus Handsome
Danmark,

Klaus Handsome er en dansk maler, digter & musiker, født i Jylland/Danmark i 1967. Klaus Handsome bringer et legende og musikalsk præg på lærredet og tænder en følelsesmæssig forbindelse med beskueren. Værkernes udtryk kan sammenlignes med den danske keramiker og maler Bjørn Wiinblad på grund af Klaus's ligefremme og naive tilgang til historie og motiv.

,
Song titles 2
Skærmbillede 2023-01-28 kl. 00.41.51
John Normand
Danmark,

John Normand er en dansk kunstner, født i Aarhus, men siden 90'erne bosat i det trendy københavnske kvarter Stefansgade på Nørrebro.

John debuterede som maler på den danske kunstscene tilbage i slutningen af ​​80'erne som 25-årig. Lige siden har han arbejdet som professionel kunstner med udstillinger i gallerier både nationalt og internationalt.

,
The Power of Imagination
peter
Peter Mølsted
,

"Mine billeder er inspireret af dans og musik, og udtrykker menneskelige følelser, energi og intensitet, billederne er skabt for at bringe smittende livsglæde, tænksomhed og styrke til beskuerne. Billederne skal give beskueren et kærligt spark i røven til at fokusere på de smukke, frække og bløde sider af at leve sammen med andre mennesker"

Peter Mølsted

,
The Dancers
oehre-port
Dr. Ø
Danmark,

Dr. Ø er en billedkunstner, der er inspireret af graffiti, tegneserier og gonzo journalistik. Han trækker inspiration fra gadekunstens frihed og subkulturens rå energi, som afspejles i hans kunstværker.

Dr. Ø anvender forskellige teknikker i sit arbejde, herunder spraymaling på vægge, lærredsmaling og digital kunst. Han er også kendt for at bruge Posca penne i sin kunst, da de giver ham en stor kontrol over sine detaljer og linjer.

 

,
Walk the line