#39

Carsten Valentins intention med dette værk, er at skabe en følelse af dybde og kompleksitet. Der anvendes en række teknikker for at skabe den kompleksitet i maleriet, der kendetegner han meget unikke stil. Farverne er lagt lag på lag for at skabe dybde og tekstur i maleriet. Værket viser hans dygtighed og evne til at […]

#26

Dette værk er et godt eksempel på Carsten Valentins foretrukne arbejdsmetoder, hvor detaljer males frem i det, der starter som en kaotisk sammenblanding af farvestrukturer. For Carsten Valentin har det nærmest en terapeutisk effekt, at fremelske de mange sjove figurer, han finder i kaoset og fantasere om en handling, der binder værket sammen og giver […]

#12

Carsten Valentin anvender akrylmaling, tusch, kuglepen og blyant til at skabe finere detaljer og strukturer i værket. Tegneredskaberne er brugt til at fremhæve bestemte træk ved figurerne og ansigterne i maleriet og skabe en mere nuanceret oplevelse for betragteren.

#17

Carsten Valentin formår at kombinere det abstrakte med det figurative på en unik og dragende måde. Hans maleri fanger betragterens opmærksomhed og inviterer til en rejse ind i en fantasifuld verden, hvor figurer og ansigter kommer til live fra det kaotiske lærred. Maleteknikken, Carsten Valentin anvender, tilføjer en vibrerende energi til værket og fanger øjet […]

#10

Carsten Valentin har formået at kombinere forskellige maleteknikker til at skabe et sammenhængende og fængslende kunstværk. De forskellige teknikker arbejder sammen for at skabe en levende og dynamisk helhed, der fanger beskuerens opmærksomhed og inviterer til en nærmere undersøgelse af detaljerne i værket.

Moments of life part 2

Afspejling af livets krumspring, snørklede og snoede vej og interaktion/reaktion mellem de varme, intense, hungrende og kolde, beregnende, desillusionerede stunder. De intense farver og vilde bevægelser tillægger blot denne oplevelse at være i live, mærke glæden og sorgen i al deres skønhed.

Art of seduction

Forførelsens kunst ligger i det underspillede moment i billedet. To energier smelter sammen i et uendeligt sekund. Tid og sted ophører med at eksistere. Og alligevel i tiltrækningens bevægelse frastøder de hinanden… som to magneter, der skiftevis ændrer polerne. 

The Innocent universe

En rejse ind i den frie tanke, de frie følelser, barnets uskyldige univers. Et åbent sind, der  overvinder frygten for det ukendte og for det kendte….Rummet mellem energierne og de heftige strøg i maleriet, tillader tankerne frit spil og fantasien for nye muligheder.

Finding hope

I den konstante søgen efter det udefinerbare, som ikke har manifesteret sig endnu, kan man finde håbet og troen på, at det nok skal lykkes i det øjeblik, man skimter lyset for enden af tunnelen. “Finding Hope” illustrerer netop den søgen på det man mangler i livet….. kærlighed, samhørighed, venskab og tryghed.  

The Sound of Emptiness

Inspirationen slog ned som et lyn. Tomhedens larmende stilhed, hvis internettet dør ud, når vi ikke er online mere, hvem er vi så? Hvad er vi så? Hvilken profil er vi? Vi er uden titler. Vi er blot væsner, der forsøger at leve som digitale fostre i en mere og mere digital verden. Som en […]