Miljø og bæredygtighed

Hvert køb, stort som småt, har et fodaftryk. Ved hvert køb har du et valg.  Omkring 85 % af alle tekstiler produceret af modeindustrien ender på lossepladser, hvilket gør det til en væsentlig bidragsyder til miljøskader. 

Hver femte beklædningsgenstand når en losseplads uden at blive brugt én gang. Ved at vælge print-on-demand vælger du beklædning, der kun skabes efterhånden som ordren afgives, hvilket skaber mindre stofspild end konventionel fremstilling.

Emballageaffald

Fra maj 2021 er vi begyndt at bruge emballage fremstillet af genbrugsplast til alle beklædningsordrer, der sendes fra vores interne faciliteter. Vi har også reduceret brugen af emballage helt og introduceret trekantede papkasser til plakatbestillinger for at erstatte rør med plastik endehætter.

Stofaffald

For at reducere vores stofspild introducerede vi et nyt produkt – Scrunchies med hele printet. De er små nok til at blive lavet af stofrester, der ellers ville være gået til spilde. Vores beskadigede og returnerede produkter bliver doneret til lokale velgørende organisationer, såsom Røde Kors, American Kidney Fund og Goodwill.

 

Effektiv forsendelse

Omkring 81 % af Printful-ordrer leveres i samme region, som de er opfyldt. At have opfyldelsescentre tæt på vores kunder er godt både for virksomheden og planeten. Strategisk placerede opfyldelsescentre giver mulighed for hurtigere forsendelsestider og lavere forsendelsesomkostninger, og det hjælper også med at reducere CO₂-emissionerne, der produceres ved transport af ordrer.

 

Pålidelig kvalitet

Jo bedre kvalitet, jo længere holder produktet. Før vi tilføjer nye produkter, laver vi holdbarheds-, vaske- og slidtests for at sikre, at de holder tidens tand. At producere langtidsholdbare produkter betyder at reducere nye indkøb. Vi samarbejder med leverandører, der producerer produkter af høj kvalitet, der holder mange vaske, holder printfarverne levende og stoffet blødt. Lær mere om nogle af vores mest populære tøjleverandører, deres bæredygtighedsoplysninger og certificeringer i vores tøjmærkeguide . For at gøre vores produktindkøb mere gennemsigtigt har vi i år tilføjet en Kilde-fane til hvert produkt i vores katalog, som fortæller dig om hver vares producent og oprindelsesland. Du kan også downloade produktcertifikater – såsom GOTS og OEKO-TEX-i fanen Beskrivelse af alle vores miljøvenlige produkter.

Miljøvenlige produkter

Denne produktkollektion vokser i takt med vores kunders behov. Da vi allerede har tilføjet 20 produkter i 2021, planlægger vi at lancere nye miljøvenlige produkter over tid. Printful tilbyder også specialfremstillet stof lavet af over 80 % genanvendt polyester.