GALLERI

Toft

AI CHALLENGE

Vi har bedt vores bedste kunstnere nævne 5 sange, der har betydning for dem. Dernæst har vi med brug af AI lavet nye værker med udgangspunkt i kunstnerens egne billeder/stil samt tekstelementer fra sangenes tekster 

Reproduktioner på canvas, Posters & merchandise

Galleri Toft

Galleri Toft er et online galleri, der giver en platform til talentfulde up-and-coming kunstnere. Vores mål er at skabe en markedsplads, der hjælper nye kunstnere med at få anerkendelse og synlighed i kunstverdenen, samtidig med at de giver adgang til potentielle købere.

Vores galleri er omhyggeligt kurateret og byder kun på kunst af højeste kvalitet og opdateres konstant med nye stykker. Med vores voksende udvalg af kunst og vores engagement i at støtte kunstnere, er Galleri Toft ved at blive en af de mest betroede kilder for kunstentusiaster overalt.

Kontakt os

Sune Toft

Vester Hanevad 26
2740 Skovlunde

AI Challenge

Se AI kunst baseret på

Månedens kunstner

Bliv inspireret af Dr. Ø vilde billede univers

Merchandise

Se flotte kunst tryk på
Kunstnere
Please select listing to show.
Nyeste værker

Vi bestræber os på at bringe det bedste inden for kunst til vores kunder, og vi opdaterer løbende vores beholdning med nye værker. Med dette voksende udvalg er vi sikre på, at der er noget for enhver smag hos Galleri Toft.

Please select listing to show.
Kampagnetilbud
Framed Squares
kr. 300,00 Inkl. moms
Din Idiot – Framed canvas
kr. 695,00kr. 780,00 Inkl. moms
Inner City Highway – Glaspladetryk
kr. 1.380,00kr. 3.640,00 Inkl. moms
Wild Guy – Glaspladetryk
kr. 1.380,00kr. 3.640,00 Inkl. moms

Er du en talentfuld. kunstner, der ønsker at få dit arbejde udbredt? - så lad Galleri Toft hjælpe dig

Vores onlinegalleri giver kunstnere en platform til at fremvise deres arbejde, lige fra tryk på lærred og plakater til sekundære merchandise.  Med Galleri Toft kan du hurtigt og nemt få dit kunstværk ud i verden!. 

Vi hjælper vores kunstnere med